Brug din altan: altanafskærmning, blomster og grill

En altan skal have altanafskærmning (foto minaltan.dk)

En altan skal have altanafskærmning (foto minaltan.dk)

Mange mennesker er så heldige at have en fin altan knyttet til deres lejlighed. For nogle kan altanen være ud til deres gård, så de kan kigge ned på græsset eller har udsigt ud over byen. For andre kan altanen være ud til en mere eller mindre trafikkeret vej, hvor der er en del larm. Men alligevel er der masser af mulighed for at udnytte din altan – det er i hvert fald dumt at lade være, når du nu er så heldig at have en. Her får du lidt inspiration til, hvordan du kan indrette din altan, så du får den brugt.

Altanafskærmning, blomster og en grill – sådan indretter du altanen

Først og fremmest er det en rigtig god ide at gøre din altan lidt hyggelig. Det kan du gøre ved at plante blomster derude eller måske have en lille urtehave med basilikum, rosmarin, purløg og en masse andre krydderier stående. Eventuelt kan du også have et par tomatplanter stående med hjemmedyrkede tomater. Det er alt sammen med til at sprede lidt hygge derude, og så føles det næsten som at have en hel lille have midt inde i byen.

Udover blomsterne kan det også gøre altanen mere brugervenlig at have en grill stående derude. Mange mennesker er glade for at grille, og det er helt oplagt at grille på altanen. Sæt et bord og stole derud, så I også kan sidde og spise på altanen sammen.

Hvis I er nogle af dem, der måske gerne vil være lidt i læ og være afskærmet lidt på jeres altan, så invester i en altanafskærmning, som I kan sætte op og på den måde få lidt privatliv på jeres altan. Det kan være rart, hvis I har altan ud til en stor vej.

Find en altanafskærmning hos minaltan.dk

Læs mere om altaner her:

Få en bedre altan med altanafskærmning

Altaner priser – vigtigt at finde billig og god kvalitet

Altaner – dit fristed mit i byen

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Brug din altan: altanafskærmning, blomster og grill

  1. Pingback:Gå sommeren godt i møde i år med en altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *