Dobbeltdyner: Køb en, der er stor nok til jer begge

To mennesker har brug for dobbelt så meget dyne (foto pudeland.dk)

To mennesker har brug for dobbelt så meget dyne (foto pudeland.dk)

Åh ja, tiden er kommet til, at du skal flytte sammen med din kæreste. Og der er mange ting, der skal ordnes, inden I kan komme på plads i den nye fælles lejlighed. Her får du ideer og inspiration til, hvordan man pludselig går fra at bo en til at bo to.

Fælleskøb: dobbeltdyne og en ny seng

Når man flytter sammen som par efter at have boet nogle år alene eller sammen med en veninde, har man for det meste stort set alt til boligen. Man har sin egen seng, dyner, puder, køkkengrej, sofa og borde og stole. Derfor kan det være noget at et projekt, at få alle disse ting til at passe ind i en fælles lejlighed. Og mange unge par har ikke mulighed for bare at startet forfra og købe en hel masse nyt fællesting, og det er der sådan set heller ingen grund til.

Nej det gælder blot om at indrette sig med nogle af dine møbler og nogle af kærestens og så eventuelt købe nogle ting sammen.

Vælg hvis spisebord og stole, I vil have i hjemmet, og hvem der har den bedste sofa. I kan også vælge, hvem der har den bedste seng, men hvis ingen af jer rigtigt har en seng, der er stor nok, da mange unge, der bor alene, højest har en 140 cm. bred seng, kan I også overveje at lave det til et indkøb af en ny seng sammen. Hertil kommer dyner og puder. Når I skal vælge en dyne, kan I overveje en dobbeltdyne, som kan være en god løsning. Vælg en, der er stor nok, så I begge kan være under den ,og I ikke har tæerne uden for.

Find en dobbeltdyne hos pudeland

Få mere information om dyner her:

Dobbeltdyner kan være bedre at sove med

Udskift din gamle dyne med en dundyne

Gør noget for dit selv – Køb dobbeltdyner

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Dobbeltdyner: Køb en, der er stor nok til jer begge

  1. Pingback:Find roen med dunbløde puder fra Dunlopillo

  2. Pingback:Sommerdyner er gode til de varme nætter

  3. Pingback:Hjælp dig selv til en bedre søvn med dobbeltdyner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *