En ny altan giver ofte gode priser på lejligheden

Hvem skal lave din altan? (Foto Minaltan.dk)

Hvem skal lave din altan? (Foto Minaltan.dk)

Der er stor forskel på hvor meget en bolig koster, afhængig af hvor den ligger i landet. Det er næsten til at blive helt stakåndet over, når man ser hvor meget man skal betale for en almindelig gammel Københavnerlejlighed. Det kan godt afskrække nogen, da de føler de risikerer at få et økonomisk rap over nallerne, hvis de kaster sig ind i den leg. Det er dog muligt, hvis man har købt noget lidt dyrt, at få priserne til at sige yderligere. En ny altan kan gøre underværker.

Kig dig for

Det siger sig selv, at det ikke er alle der kan få monteret en altan på deres lejlighed. Det kommer an på en række omstændigheder, som lokalplanen, økonomien og projektet og naturligvis boligforeningens tilbøjeligheder. Men kan det lade sig gøre, er det værd at tjekke markedet for priser, for at være sikker på at man får mest altan for pengene, når man trods alt skal ud at lægge en større sum penge.

Det er klart at det betyder noget hvilken pris man ender med at betale for sin altan, men en påstand er, at man ender med at glemme hvor meget den har kostet, så snart den bliver taget i brug. Prisen blegner simpelthen, så snart man opdager de utallige anvendelsesmuligheder en ny altan, på en ellers almindelig og jævn, lejlighed kan have. Pludselig kan man holde fester, og invitere vennerne ud på altanen når solen er gået ned. Det er godt der giver pluspoint i bogen.

Tjek markedet for priser før du køber altan

Man skal ikke kun kigge markedet igennem for priser, når man ser sig om efter en ny altan. Det er også værd at undersøge hvilke forskellige løsninger der tilbydes. Det er ikke sikkert, at det er det første sted, hvor du kigger at du kan få en altan som du drømmer om. Og siden det er en større investering, er det med at få en altan efter din smag. Til den rette pris.

Find gode priser på din nye altan på www.minaltan.dk

 

Få mere inspiration her:

Altaner stål – nyd somrene med en stålaltan

Vær kreativ i din altanindretning

Share
Tagget , , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til En ny altan giver ofte gode priser på lejligheden

  1. Pingback:Sommerfornemmelser – gør din altan til en have

  2. Pingback:En glas altan vil pynte på enhver lejlighed

  3. Pingback:Her er fordele og ulemper ved lukkede altaner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *