En skæremaskine kan spare virksomheden for meget tid

Skæremaskine til skrivebordet (foto: kontorting.dk)

Skæremaskine til skrivebordet (foto: kontorting.dk)

Som virksomhed er det vigtigt at være på forkant, når man skal løse opgaver, som kan vise sig at være tidskrævende. Meget arbejde på kontor og i en administration er tit kedsommelige og repetitive opgaver, som kan gå hen og kræve meget tid.

Når man som virksomhed for eksempel skal have lavet trykarbejde eller tryksager, så er der flere ting, som ofte skal gentages. Det kan være, at man har lavet nye foldere til kunderne, eller måske nye skilte til dørene i hele virksomheden. Det kan være noget af en opgave, hvis man i virksomheden har mange døre eller forskellige navneskilte.

Hvis en kontormedarbejder skulle sidde og klippe mange hundrede skilte i hånden, så kunne det tage mange timer, og dermed vil medarbejderen ikke være i stand til at udføre andre og måske mere vigtige opgaver.

Heldigvis finder der en lang række af udstyr, som kan gøre opgaven nemmere og arbejdet mere effektivt.

Med en skæremaskine går arbejdet stærkere og bliver mere præcist

En skæremaskine er en anordning, som man kan bruge til at skære forskellige ting og rette dem til. Det er typisk papir, pap og karton, som man rettet til eller skære over i en skæremaskine. Typisk vil en skæremaskine bestå af en større metalplade, som man kan ligge sit papir på. På den ene side af pladen sidder der en kniv, som er monteret fast på det ene hjørne, så man kan flytte den op og ned. Der sidder typisk en lineal på den anden led af kniven, så man kan se, hvor meget af papiret man skærer væk. Så inden man trykker kniven ned mod pladen flytter man papiret eller pappet hen til kanten, hvor man gerne vil skære.

Typisk kan en skæremaskine skære igennem flere emner på en gang end en almindelig saks. Samtidig er den også mere stabil, så man skære på det samme sted på alle ens emner.

Vil du se mere om skæremaskine, så kig her

Få mere inspiration herinde:

Sæbedispenser højner effektivitet og hygiejne på jobbet

Share
Tagget , , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til En skæremaskine kan spare virksomheden for meget tid

  1. Pingback:Lidt blandede bolcher til den søde tand er aldrig helt galt i byen

  2. Pingback:Find dokumentmapper til at sortere dine regnskaber

  3. Pingback:Opvaskebørster er gode, når det skal gå stærkt

  4. Pingback:Affaldsstativer er nødvendige på enhver arbejdsplads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *