Få dit drømmehjem med arkitekttegnede huse

I arkitekttegnede huse sidder alt som det skal (foto ltm.dk)

I arkitekttegnede huse sidder alt som det skal (foto ltm.dk)

Drømmer du om at kunne have stor indflydelse på, hvordan netop dit hjem skal se ud? Vil du gerne have et personligt hus med små detaljer og praktiske muligheder? Har du ledt og ledt forgæves efter et hus, som kunne matche dine behov bare nogenlunde? Måske er tiden inde til at tænke ud af boksen – i andre baner – og overveje, om ikke et arkitekttegnet hus kunne være noget for dig og din familie.

Arkitekttegnet hus: Fire grundmodeller

Med et arkitekttegnet hus står du over for et væld af muligheder, og det kan måske umiddelbart være svært at finde ud af, hvor man dog skal begynde. Men heldigvis er mange af de firmaer, der tilbyder arkitekttegnede huse, meget erfarne og har ideer til, hvordan en grundmodel kan se ud på sådan et hus, så du ikke starter på bar bund. Så her får du et overblik over de 4 grundmodeller, der kan være en løsning og en start på dit byggeprojekt:

Længehuset: Et et-plans traditionelt familiehus, der fås med en 3-4 værelser. Perfekt til hele familien, og det kan varieres i det uendelige.

Vinkelhuset: Et hus med muligheder for mange små læ kroge i haven samt mulighed for en stor lys stue, da der kan være store vinduespartier i dette hus. 4-5 værelser kan det fint rumme, så der er plads til hele familien.

Forskudt længehus: Et rummeligt hus med gårdhave.

1,5 plans hus: Et hus med skråvægge, gode udsigtspunkter og med mulighed for mange små og skæve arkitektoniske muligheder.

Ud fra disse 4 grundmodeller kan du så se, hvilken en du tror passer jeres familie bedst, og herefter er det bare at komme i gang med de gode ideer, sjove påfund og tænke aktivt og praktisk over, hvad I som familie har brug for i jeres nye hjem.

Find arkitekttegnede huse hos LTM

Få mere information om huse via disse links:

Byg et hus!

Arkitekttegnede huse er din drøm, der bliver til virkelighed

Moderne huse kan godt holde af det traditionelle

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Få dit drømmehjem med arkitekttegnede huse

  1. Pingback:Tænk aktivt, smart og innovativt med et passivhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *