Ferm Living er skandinavisk stil i topklasse

Ferm Living - Skandinavisk design (foto cahetu.com)

Ferm Living – Skandinavisk design (foto cahetu.com)

Nøgleordene for Ferm Living er grafisk design og retrostil og ved at kombinere disse to, skaber firmaet et unikt og tidsløst udtryk, der vil pynte i ethvert hjem. Æstetikken er højt prioriteret og Ferm Living er et mekka for mennesker, der ikke kan få nok af vaser, lysestager og andre goder sager til dekoration.

Designfirmaet har et bredt repertoire af produkter, så der er noget, der kan pynte i alle husets eller lejlighedens rum. Særligt kendt er firmaet for sine puder, der er meget dekorative. Brug dem i stuen, i soveværelset eller lige der, hvor du har lyst. Eller hvad med nyt sengetøj og et matchende sengetæppe, så soveværelset kan blive et af husets mest tjekkede rum.

Du kan gøre meget for din indretning ved at tilføje elementer fra Ferm Living

Ferm Living designer mange mindre og meget anvendelige produkter til for eksempel kontoret. Papirbakker, blokke, opslagstavler eller krukker til dine skriveredskaber for at nævne et lille udsnit. Eller til badeværelset, hvor kan du erhverve alt fra tandbørster og badeforhæng til morgenkåber og skraldespande. Så er det intet problem at begynde i det små med nogle mindre designelementer, der giver din indretning et lille tvist, og du behøver ikke gå konkurs af den grund.

Du kan også vælge at fokusere din opmærksomhed på dine vægge, og du kan ende med et resultat, der forandrer et rum fuldstændigt og på den gode måde. Ferm Living producerer nemlig også tapet, og hvis du har mod på det, kan det blive et markant anderledes input til dit hjem. I en lidt mindre skala findes de kendte wallstickers, der er meget dekorative uden at gøre krav på et lige så stort areal væg som tapetet gør.

Se et stort udvalg af produkter fra Ferm Living her

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Ferm Living er skandinavisk stil i topklasse

  1. Pingback:Ferm Living tæppe – mode og dejlige materialer under dine fødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *