Forelsket i en fransk altan og vil du kende din pris?

Fransk altan (foto minaltan.dk)

Fransk altan inspirerer til en god morgen (foto minaltan.dk)

Har dit hjerte sat sig fast hos en fransk altan eller er du endnu ikke helt sikker på, hvilken type altan, du bør vælge, så er her et par pin pointers. Den franske altan er nemlig steget voldsomt i popularitet igennem de sidste år, specielt i de tættere byområder. Inspirationen til den franske altan stammer selvfølgelig fra Frankrig, der var nogle af de første til at udvikle den geniale måde, at udnytte boligens fulde potentiale på. De franske altaner ser man i en lang række af kærlighedsscener, som finder sted i hjertet af Frankrig og er kommet til Danmark for at blive.

 

En fransk altan til den rigtige pris

Franske altaner er kendetegnet ved ikke at have noget gulv og derved ikke bidrager til at øge boligens areal. Til gengæld er den elegante altantype en brillant supplement til lysindfaldet og et sundt indeklima. Du maksimerer nemlig dine muligheder for at bringe lyset helt ind i stuen samt kunne holde dit indeklima sundt og lækkert, med jævnlig effektiv udluftning. Den franske altan består af en indadgående dør, som selvfølgelig matcher din boligs stil og din personlighed. Døren er omkranset af det minimalistiske og elegante stålværn af galvaniseret stål. Galvaniseringen sikrer at metallet ikke ruster og øger derfor levetiden drastisk. Denne type altan fylder stort set intet udadtil og er derfor ikke til gene for andre beboere, hverken nedenfor, ovenfor eller ved siden af.

 

Luk lyset ind

Netop af den grund er den franske altan eksploderet i popularitet i mange byer, hvor boligblokkene prydes med altaner for at give beboerne et lækkert hjem med et godt indeklima. Prisen på netop din franske altan kan ikke fastslås før du har rådført dig hos en af eksperterne. Prisen afhænger nemlig af størrelsen, valg af materiale, opsætningsmuligheder og meget andet. Er du endnu ikke helt sikker på, om den franske altan er lige det du står og mangler, kan du med fordel prøve de forskellige designmuligheder af i designguiden på hjemmesiden. Her kan du vælge altantyper, materialer, farver og meget andet, for at komme din drøm nærmere.

 

Få din pris på en fransk altan i dag

 

Læs også:

Pynt dit hjem med umådeligt smukt brugskunst

Maler Århus: Hvis hjemmet trænger til et pift

Share
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *