Gode vine fortjener smukke vinreoler og omvendt

Forestill dig at fylde denne vinreol med dine egne gode vine (traevarer.dk)

Forestill dig at fylde denne vinreol med dine egne gode vine (traevarer.dk)

At se sin samling af vin vokse er en fryd for øjet, og hver vin kan være et kært minde om en begivenhed. Vin er helt klart den mest populære værtsgave, og det er tit i rollen som vært, at man bliver rigere på sin samling. Jubilæer, fødselsdage, mærkedage og så videre bidrager også til rigdommen af vin.

Men når man nu begynder at have en pæn samling, så bør man også gøre lidt ekstra ud af det. Hvis man ikke lige har kapacitet og budget til at grave ud til en vinkælder, kan man jo begynde med en smuk vinreol i træ. Den vil pynte i ethvert hjem, og her kan vinene så ligge side om side og vente på at blive drukket, mens de dagligt beundres.

Opbevar din vin korrekt i vinreolen

Man kan desværre ikke komme uden om, at vinen har allerbedst af at blive opbevaret i kælderen eller et andet rum, der er køligt og mørkt. Men det er jo lidt ærgerligt at skulle stille sin nye vinreol ned i kælderen, når man gerne vil have den stående fremme til frit skue med vinene udstillet må smukkeste vis.

Hvis man vælger at opbevare vinen et mere synligt sted i huset, skal man være opmærksom på, at vinens kvalitet daler, hvis der er for store ændringer i temperaturen. Det gør for eksempel køkkenet til et rigtig skidt sted at placere sin vinreol. Selv i stuen, der er et populært rum for vinreoler, kan der være meget store skift i temperatur. Nogen anbefaler derfor, at man har sin vinreol stående i soveværelset. Det lyder måske skørt, men her skifter klimaet ikke lige så meget som i husets resterende rum, og da mennesket har bedst af at sove lidt køligt, skulle temperaturen her være det bedste bud, når man gerne vil vise sin vinreol frem.

Se et udvalg af vinreoler her: http://www.traevarer.dk/Vinreoler.53.aspx

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Gode vine fortjener smukke vinreoler og omvendt

  1. Pingback:Find smarte, praktiske og funktionelle vitrineskabe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *