Legetøj hitter hos voksne

Pynt dit hjem med hyggeligt legetøj (Foto Benee-huse.dk)

Pynt dit hjem med hyggeligt legetøj (Foto Benee-huse.dk)

Noget er de absolutte fedeste accessories og boligtrends er klassisk designerlegetøj. Det er naturligvis ikke børnelegetøj, hvilket også prisen og kvaliteten siger. Langt det meste ”legetøj” er af klassisk og ældre design, som ofte er blevet moderniseret lidt.

Disse topmoderne accessories der er tale er blandt andet:

Kay Bojesens zoo
Kay Bojesen er bedst kendt for hans klassiske abe i 50’erne, som blev brugt under et dansk tv-show med Otto Leisner. Siden hen er der designet flere dyr, blandt andet en elefant, en bjørn, en hund, gardere mf. Det er nostalgi i disse dyr og det er en helt særlig detalje at have i sit hjem, da det er det pureste danske design, når det er bedst.

Kristian Vedels Bird
Den danske designer Kristian Vedel har designet smukke fugle i egetræ. Disse fugle er kendt under navnet ”Bird”. Udtrykket på fugel kan skifte alt efter dit humør, eftersom hovedet sidder løst og du kan skifte, dreje og udtrykke som du vil. Derudover kan kroppen også vendes, således fuglen vil se tynd eller tyk ud. Med så få ting, kan du lige pludselig skabe et helt personligt look i din bolig. Du kan have flere fugle, og dermed repræsenterer din helt egen familie.

Charles & Ray Eames Plywood Elephant
Charles & Ray Eames har for nylig lanceret den kendte Plywood Elephant i miljøvenlig plast. Den helt traditionelle elefant er i træ. Det er en minimalistisk elefant, som er skåret ud i kun to dele. Det gør den let og lækker at se på, samtidig med at stilen er præget i høj grad af 50’erne. Den er smuk og enkel at have stående i hjemmet, og samtidig funktionel i disse tider med miljøbevidsthed.

Normanns træflyver
Dette er en enkel flyver i træ, som fås i mange forskellige farver. Det er samtidig en flyver som indeholder historik, symbolik og sjæl. Da designeren Ole Søndergaard i sin tid designede den, handlede det om at udtrykke glæde, frihed og drømme. Den traditionelle opfattelse af børns færden, livslyst og mod på nye eventyrer, inspirerede Ole Søndergaard i den grad og det er hvad denne smukke flyver repræsenterer.

Hoptimist
Den kendte og glade Hoptimist fra 1970’erne er tilbage, som aldrig før. De søde hoppere er ikke til at stå for, og særligt ikke hvis de lige er til at trykke på i stuen. De findes i mange forskellige farver og varianter, således du kan finde lige den Hoptimist, som passer ind i dit liv.

Share
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *