Lev organisk i dit hjem med Södahl

Södahl pude (Kilde: Sodahl.com)

Södahl pude (Kilde: Sodahl.com)

Den største trend i de seneste 5 år har været økologi og miljøbevidsthed. Der er sat stor fokus på produkter og madvarer, som opfylder behovet for miljørigtighed. Det kræver ikke meget for den almene forbruger, at finde frem til de økologiske varer. Derimod kan det være en udfordring at finde frem til de dagligdagsvarer, som også er økologiske og miljøvenlige. Særligt med tøj, tekstiler og andre lignende varer, kan det være svært at finde den rette økologi. Södahl er én af de producenter, som vægter økologi og bæredygtighed allerhøjest.

Södahl er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1963 af Hans Jürgen Schöbel. Konceptet blev hurtigt grundfæstet; det handlede om at udvikle kvalitetsprodukter i et holdbart design. Södahl producerer stort set alt til boligens interiør og rum. Det er et stilmæssigt stærkt brand, som udover økologi og miljøvenlighed, fokuserer på design og æstetik.

Södahl er især kendt for at tage ansvar for egen virksomhed og egne produkter. Södahl tager hensyn til mennesker og naturen, og her kommer serien Södahl Organic i spil. Det er en serie, hvor der sættes stor fokus på processen fra bomuld til et færdigproduceret produkt, således produktet og virksomheden kan sikre, at det overholder de økologiske regelsæt. Forskellen mellem Södahl og andre producenter er, at Södahl konsekvent overholder standarden indenfor økologi – hele vejen igennem. Det er endda GOTS certificeret (Global Organic Textile Standard).

Södahl har derudover 100% ren bomulds akrylduge. Den er økologisk, fordi den har en tynd akrylbelægning og dermed skal vaskes sjældent. Akrylduge er derudover en meget praktisk dug, som blot skal tørres over med en fugtig klud, i tilfælde af pletter. Som et forholdsvis nyt tiltag hos Södahl, producerer de serien Södahl Shades, som er en farverig gardinserie, hvor du kan finde lamelgardiner, plisségardiner, rullegardiner og panelgardiner. Disse gardiner er naturligvis også økologiske og miljøvenlige.

Vælger du den miljøvenlige vej, skal du gå Södahl-vejen. Med Södahls produkter, kan du skabe et hjem med god samvittighed, fysisk og mentalt sundt sted for dig og dine omgivelser.

Share
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *