Maler Århus – slip for besværet

Hvem maler huset næste gang? (Foto Benee-huse.dk)

Hvem maler huset næste gang? (Foto Benee-huse.dk)

Udover at sommertiden er lig med strand, grill og lange aftener på altanen eller terrassen, så er det også store flyttetid for de danske studerende, der skal flytte enten fordi de er færdige på studiet, eller skal til at begynde.

Det betyder, at der i denne tid er en hulens masse istandsætning af værelser og lejligheder rundt omkring i det danske land og især i Århus, der er en af de absolut største studiebyer i Danmark. Dermed er der også en masse unge studerende, der selv prøver at male deres lejligheder for dermed at slippe af sted med en større del af deres depositum.

Dårlig forretning

Men ofte kan et vise sig at være en dårlig forretning at ordne malerarbejdet selv. Det skal nemlig gøres ordentligt, og selv om det kan virke ligetil, så er der en grund til at malere går i skole i flere år for at blive faglærte. Det kan nemlig lynhurtigt ende som den dyreste løsning, hvis man først maler selv og ikke maler godt nok, og der så efterfølgende skal en maler til at rette op på arbejdet. Især fordi at et værelse på 15 m2 ofte kan males for mellem 2500 og 3500.

Find en maler Århus her

Share
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *