Normann CPH: Skab et smukt hjem med gode detaljer

Giv dit hjem stil med Normann CPH (foto cahetu.com)

Giv dit hjem stil med Normann CPH (foto cahetu.com)

Du kender det helt sikkert. Du åbner hoveddøren til dine gode venners nye hjem, og bum. Du er som forstenet. For inden for gemmer der sig et hjem, der er så smukt indrettet med de helt rigtige ting og møbler, der bare passer sammen, at du bliver en lille smule misundelig, men mest af alt dybt imponeret over folk, der formår at indrette deres hjem så smukt og med de helt rigtige møbler og ting. Der er nogle, der bare kan det der, mens andre kun kan drømme om det.

Efter besøget hos vennerne med den perfekte indretning, kan det være noget nedslående at komme hjem til sin egen lejlighed igen og opdage, at den på ingen måde har forandret sig, men stadig ser lidt trist og kedelig slidt ud. Men ingen grund til bekymring. Med enkelte tricks og tips kan du faktisk ganske let få dine gamle møbler og din gamle lejlighed til at synes noget smartere inden for kort tid. Her kan du høre om, hvordan det dog kan ske.

Normann CPH: Det er de små ting, der gør forskellen

Det siger sig selv, at man ikke sådan fra den ene dag til den anden kan skifte hele hjemmets møbler og ting ud. Men du kan starte i det små med at gøre et par nye køb, der helt sikkert vil lave en stor ændring i dit hjem. Hvad med f.eks. at købe en ny flot lampe til at hænge over spisebordet? Den ikoniske lampe fra Normann CPH lavet i hvid er flot og stor og meget grafisk og vil passe godt og give lidt kant til de fleste danske hjem. Vær lidt modig og lej med former og farver, det kan skabe masser af liv til en lidt kedelig lejlighed.

Find Normann CPH her

 

Læs meget mere om Normann CPH på deres egen hjemmeside:

http://www.normann-copenhagen.com

Share
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *