Nyt accessory til din bolig

Boligindretning (Foto: indretninginspiration.dk)

Boligindretning (Foto: indretninginspiration.dk)

Mangler din bolig det sidste finish før den lige er dig? Der skal i virkeligheden ikke særlig meget til for at få lidt fornyelse i boligen eller den berømte prik over i’et. Det du mangler er blot en et par ekstra puder med kulørt tekstil eller små bolig accessories. Det er mindre ting, som ikke vil vælte budgettet, men det er stort nok til at få din bolig til at lyse i et helt andet lys.

Accessories til budgettet er eksempelvis:

Kulørte lampeledninger

Hvis du nemt skal finde noget nyt til din bolig, kan du finde en kulørt lampeledning. Den giver nyt spil, samtidig med den er forholdsvis diskret – også hvis du vælger en neongrøn. Det er ikke noget der ses med det samme, men det vil helt sikkert give liv i et ellers kedeligt, mørkt hjørne.

Woofy

Normann har designet en unik kabelskjuler, som hedder Woofy. Navnet kommer af at det er en hund, som indeholder alle kabler omkring sig. En super smart og ikke mindst praktisk detalje i stuen, som fjerner alle de grimme kabler.

Accessories du selv kan lave:

Puder

Du kan selv lave flotte puder til din sofa. Det er super nemt, og det giver et nyt og spændende indtryk af stuen og sofaen. Du kan både sy dine egne betræk med mønstre, farver, nitter og maling. Det er personligt og du har mulighed for at skifte dem ud når du vil.

Billeder

Billeder er også en god accessory, fordi du både kan have personlige fotografier hænge ”tilfældigt” på en væg, men du kan også lave en collage med samlede billeder eller et maleri, hvis du er ferm på kreativiteten.

Hvis du derimod går efter accessories til den dyrere ende, skal du gå efter:

Kay Bojesens Abe

Kay Bojesens abe er en klassisk og stilren accessory til din bolig. Abens fleksible arme gør at den kan hænge med arme eller ben stort set overalt. Dermed vil du få en særlig flot og klassisk accessory ved køb af Kay Bojesens abe.

Areaware Roller Stop

En helt ny accessory på markedet er Areaware Roller Stop. Det er en bogstopper, som er formet som en klassisk rulleskøjte. Du kan få dem forsølvet, forgyldt eller blot i hvid. Det er en fed, anderledes, men ikke mindst nostalgisk ting til boghylden, som med garanti vil vække et smil hos dig selv og dine gæster.

Share
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *