Opbevaringsbokse afhjælper rod

Få orden i stuen, let og hurtigt (foto cahetu.com)

Få orden i stuen, let og hurtigt (foto cahetu.com)

Vi kender det alle sammen. Selv det mest minimalistiske hjem, kan på få timer forvandles til en rodet hybel. Vi tager skoene af i gangen. Lægger tasken på stolen. Skriver en huskeseddel, som vi lægger ved telefonen. Blyanten på bordet. Kuglepenne, lightere, hårnåle, ure, pengepunge, nøgler, mønter, læbepomade, p-piller og næsespray. Alt sammen nipsting, vi nemt kommer til at lægge fra os på den nærmeste overflade.

Et hjem skal være en rolig afslappende base, hvor vi kan hygge os, slappe af og tanke op. Vores hjem indeholder dog også en masse praktiske ting, vi ikke kan undvære i vores hverdag, men som ikke just pynter i hjemmet og giver ro! Det kan et effektivt system med opbevaringsbokse lave om på!

Vælg opbevaringsbokse, der pynter

Hvordan dine opbevaringsbokse ser ud er af samme grund ikke ligegyldigt! Det er vigtigt, at de er inden for rækkevidde og til at komme til – ellers ryger ideen med dem.

Skal de bruges til nipsting, skal de ikke være for store. Lige meget størrelsen vil de nemlig altid blive fyldt, og en rodet opbevaringsboks vil være irriterende, og du risikerer, at du derfor ikke får den brugt, men i stedet roder i vindueskarmen.

Vælg nogle bokse, der passer til din øvrige indretning. Køb sæt, så de er ens, og du har forskellige størrelser. Større bokse til papirer, bøger, magsiner, tøj? Mindre bokse til make-up, kuglepenne, smykker, mobiltelefoner osv.

Der laves flere lækre bokse i organisk materiale. Træ finer, egetræ eller kork er utrolig moderne. Det er lyst men indeholder en ægthed og varme. Når du om nogle år bliver trætte af dem, kan de med fordel males, så de passer til reolen eller kommoden igen.

Find lækre moderne opbevaringsbokse her!

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *