Pas godt på vores jord med et lav energihus

Et lavenergihus er det mest miljøvenlige hus du kan vælge (foto ltm.dk)

Et lavenergihus er det mest miljøvenlige hus du kan vælge (foto ltm.dk)

Man kan ikke undgå at blive påvirket af alle de oplysninger, vi, i det moderne samfund, konstant tilegner os om den måde menneskeheden indtil nu, har udnyttet jordens ressourcer uden at tænke på vores fremtidige medmenneskers ve og vel. Over de seneste år har dette dog medvirket, at der er kommet en større opmærksomhed på bæredygtighed og miljøvenlighed og herunder igen formindsket forbrug af energi. At være bæredygtig er at tage ansvar og passe godt på klodens fremtid. Men endvidere er det at være bæredygtig en ren rationel handling, da det både er til gavn for miljøet såvel som for pengepungen.

Den energirigtige løsning

Mange gode og energivenlige alternativer har gjort sin ankomst på forbrugsmarkedet som biler og køleskabe, men hvorfor ikke gå hele vejen og også gøre dit hus energirigtigt? I lang tid har kampagner været i virke om at tage kortere brusebade, slukke for lyset når et rum forlades, og kun koge den vand der er nødvendig, hvilket er gode råd, når der tænkes lav energi på et mikro niveau, men skal det gør en større forskel i det lange løb og nærmere makro niveau, er lav energihuse et godt alternativ og en energirigtig løsning.

Overvejer du at bygge hus eller at renovere dit nuværende hus, er det at være bevidst om et energirigtigt valg en god beslutning. Så grib chancen for at være med på noderne og tage del i det fælles projekt om at tage vare på vores grønne jord. Det er ikke ensbetydende med at være en ’peace, love and harmony’ hippie fra 70erne at tænke på naturen og miljøet, men blevet en del af det moderne projekt, som optager mere og mere af den førte politik og den generelle indstilling i befolkningen. Vindmøller, solenergi og lavenergi huse er måder hvorpå, vi for alvor kan blive bæredygtige.

Se mulighederne for et lavenergihus hos LTM

 

Læs mere om lavenergihuse:

Hvem vil ikke gerne have nogle lavenergihuse?

Tænk aktivt, smart og innovativt med et passivhus

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *