Pynt køkkenet med en tallerkenrække

tallerkenrække traevarer

Med en tallerkenrække er servicet indenfor rækkevidde (foto: traevarer.dk)

Mange mennesker bruger meget tid i deres køkkener. Især hvis de har køkkenalrum eller et større køkken med plads til et spisebord. Der er noget hyggeligt og rart over køkkener, og mange gode fester ender oftest med at foregå i køkkenet. Måske er du typen, der holder af at bruge en masse tid på at lave store middage til dine gæster. Det kan også være, at du mere er typen der laver en hurtig omelet eller lever af havregrød, når budgettet er stramt. Lige meget hvad er det vigtigt, at køkkenet er behageligt at være i. Køkkenet er en vigtig del af hjemmet, og indretningen skal gerne afspejle din personlige stil og smag. Køkkenet skal jo helst passe ind i resten af hjemmet.

 

En tallerkenrække spreder hygge og skaber overblik i køkkenet

Du kender måske tallerkenrækken fra da du var barn. Eller også fra et sommerhus. En tallerkenrække vækker nemlig genkendelighed hos de fleste og er et hyggeligt indslag i køkkenet. Den kan bruges til at organisere alle dine tallerkener. Måske har du brugt lang tid og mange penge på at købe det helt rigtige porcelænsstel. Det kan også være, at det er fade, du har tænkt dig at udstille og organisere i din nye tallerkenrække.

 

En tallerkenrække kan bruges til at organisere både tallerkener og fade

Lige meget hvad du vælger at udstille i din nye tallerkenrække, vil det med sikkerhed sprede hygge og en gammeldags stemning i køkkenet. Du kan male tallerkenrækken i lige den farve, du holder af. Det er selvfølgelig vigtigt, at den passer ind i resten af hjemmet. En tallerkenrække kræver naturligvis, at du har orden på porcelænet. Hvis det hele er et stort rod, kan alle se det. Men når du så har organiseret dit porcelæn, vil det betale sig ved, at tallerkenrækken indgår dekorativt i køkkenet.

 

Klik her, og find en flot tallerkenrække

 

Få mere til hjemmet her:

Viskestykker kan bruges hver eneste dag

Indret din etværelses lækkert og billigt

Share
Tagget , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Pynt køkkenet med en tallerkenrække

  1. Pingback:Hvornår er børn klar til juniorsenge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *