Sådan indretter du familielejligheden

Altaner (Foto: MinAltan.dk)

Altaner (Foto: MinAltan.dk)

Familien er netop blevet forøget, og så er der masser af ting, der skal tænkes på. Lejligheden bliver pludselig en hel del trangere, og der er færre muligheder for at få sig lidt ro, men det findes der nogle løsninger på.

Indret med omtanke

En almindelig bylejlighed kan godt huse en lille familie, men det kræver, at I tænker praktisk, når I indretter. Der skal jo både være plads til jeres – og ’den lille ny’s ting. Det er vigtigt ikke kun at tænke i gulvplads men i stedet eksperimentere med, hvad der kan hænges op på væggene. Brug hvide eller lyse farver, så rummene føles større og smid ud, hvad I ikke bruger, så det kun er det højst nødvendige, der får en plads i lejligheden. Resten kan måske gemmes i kælderen eller i en storageboks.

Giv lejligheden lys med en altan

En anden mulighed, for at få lejligheden til at virke større, er at anskaffe sig en altan. Den vil både give lejligheden en hel del mere lys, få rummet bag til at virke større og desuden give jer nem adgang til frisk luft. Hvis I bor på 3.-5. sal kan altanen også være god til, når jeres nyeste familiemedlem skal sove. Så slipper I nemlig for at gå hele vejen ned i gården. Endelig er der ikke noget som at sidde på altanen, når den lille er faldet i søvn, drikke en kop kaffe og bare nyde lyden af byen.

Se eksempler på flotte altaner her!

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Sådan indretter du familielejligheden

  1. Pingback:En fransk altan pris ligger på et godt og fornuftigt leje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *