Sådan nyder du bedst sommeren på din balkon

Balkon (Foto: MinAltan.dk)

Balkon (Foto: MinAltan.dk)

Sommeren er over os, og det betyder, at det er ved at være tid til at rykke udenfor. Det er ikke mange gange i løbet af året, at vejret viser sig fra sin allerbedste side, så det gælder om at nyde det, mens det er her.

Derfor skal balkonen gøres sommerklar, og for at få det optimale ud af den, er det en god idé at kigge en ekstra gang på indretningen af din balkon.

Krydderurter og kaffepauser

Du kan nemlig bruge din balkon til mange forskellige formål, og med den rigtige indretning kan balkonen meget vel blive det sted, hvor du bruger mest tid i løbet af sommeren.

Først og fremmest skal du have fundet dig et cafébord med stole, der kan agere afslapningssted hele sommeren igennem. Hvad end det gælder eftermiddagskaffen eller aftensmaden, så er cafébordet ideelt. En god idé er at finde et, der kan slås sammen, så det ikke fylder, når det ikke er i brug.

Derudover skal du have anskaffet dig altankasser og krukker. Der er intet som friske krydderurter til maden og smukke blomster for syns skyld, og begge dele har nemt ve at gro på en balkon, hvis der er plads til dem.

Der kan findes mere om en balkon her!

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Sådan nyder du bedst sommeren på din balkon

  1. Pingback:Ved gode arbejdsborde arbejder man med fryd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *