Sæbedispenser højner effektivitet og hygiejne på jobbet

En god sæbedispenser gør håndvasken lettere (foto kontorting.dk)

En god sæbedispenser gør håndvasken lettere (foto kontorting.dk)

Det er vigtigt at vaske sine hænder. Mange sygdomme opstår netop fordi, at man glemmer at vaske sine hænder, tastatur eller iphone. Det er svært at få et præcist tal på, hvor mange bakterier, vi omgiver os med i hverdagen. Men det er mange. Det er ikke fordi, at man skal have en frygt for alle bakterier. Det er vigtigt at omgive sig med en vis andel bakterier hver dag. Sådan styrkes immunforsvaret. Men en sund og rar hygiejne, især, hvis der er nogen på arbejdet, der går rundt og skranter, er klart at anbefale. En simpel og smart sæbedispenser kan være at anbefale til det travle kontor, hvor de gode råd bliver glemt i farten.

Smart teknologi

Hvis det er, at man arbejder på et kontor, hvor mange dagligt bruger toilettet, kan en sæbedispenser, der reagerer på bevægelse klart anbefales. En sådan sæbedispenser er smart, da man ikke behøver at røre ved den for at få sæben ud. Der bliver på denne måde spredt færre bakterier end ellers, og det kan være med til at højne hygiejnen og sundheden på den lokale arbejdsplads. Det er desuden også en sæbedispenser at have rent økonomisk, da det altid er den samme mængde sæbe, der bliver bragt ud for hver vask. På sigt kan det også være en fordel at spare. For det er ofte ikke mængden af sæbe, der er vigtigt, men snarere bare grundigheden under vask af hænderne, det hele afhænger af.

Den bedste forebyggelse

Hvis man ønsker at højne hygiejne og effektivitet på en arbejdsplads er en sæbedispenser en fornuftig ide. Rene hænder kan ikke overvurderes, især ikke i sociale sammenhænge eller på store kontorer, hvor smittefaren kan være høj.

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Sæbedispenser højner effektivitet og hygiejne på jobbet

  1. Pingback:En skæremaskine kan spare virksomheden for meget tid

  2. Pingback:Sådan gør du kontoret lidt pænere med f.eks. dørmåtter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *