Senge er både for store og små

Alle i familien skal have den bedste seng (Foto Tempur)

Alle i familien skal have den bedste seng (Foto Tempur)

En god nats søvn er essentiel, hvis den vågne dag skal udnyttes til det fulde. Søvn er vigtig for et velfungerende immunforsvar, et højt energiniveau, hjerneaktivitet og glæde. Ja, en god, regelmæssig, tung søvn forbedrer simpelt hen livskvaliteten. Det har mange danskere allerede erkendt, og vi bruger derfor flere penge på dyrere senge af god kvalitet. Det er også en god ide, men vi glemmer ofte børnene. Her er det af uransagelige årsager oftest lettere for os at gå på kompromis med kvaliteten og vælge en billigere model.

Dine børn fortjener senge, der er gode for deres krop. Desuden sover flere børn uroligt om natten, og de skal derfor have nok plads til at spjætte med benene og vende sig på. Køber du en seng med rigeligt plads, vil den også kunne holde i flere år. Det er et godt og fornuftigt køb.

Senge fra LifeTime

LifeTime laver børnemøbler af god kvalitet. De er produceret i pænt. solidt og stærkt træ af høj kvalitet. Møblerne på et børneværelse skal kunne holde til lidt af hvert – det ved alle forældre. Der skal bygges huler, kravles, tegnes, slå og sparkes på møblerne, når forældrerne ikke ser det. Det ved man godt i LifeTime, og man yder derfor også fem års garanti på træmøblerne.

LifeTime er godt for de lidt ældre børn, da møblerne kan sammensættes, så værelset for et personligt præg. Det er vigtigt, at dine børn får medbestemmelse på værelsets indretning, da det er deres personlige frirum, hvor de gerne skulle kunne bruge tid på både lektier og leg.

Køb senge til dine børn her: http://www.sengespecialisten.dk/senge/

Share
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Senge er både for store og små

  1. Pingback:Dunlopillo kan forbedre din søvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *