Intet hjem uden spiseborde

Spiseborde  (foto: traevarer.dk)

Spiseborde (foto: traevarer.dk)

Spiseborde er nok det møbel i hjemmet, som er allermest essentielt. Det kan være hyggeligt nok at sidde på gulvet og spise pizza direkte ud af pizzabakken den første stykke tid, efter man er flyttet ind i et nyt hjem, som har fået en god tur med renovationen, men efter noget tid, så bliver det en smule langtrukkent. Man får ondt i ryggen, og charmen og hyggen ved at sidde på gulvet forgår også hurtigt, når der bliver støvet og beskidt. Pludseligt kommer man i tanke om, hvor meget mere behageligt det egentlig er, at sidde rundt omkring spiseborde og spise, og man savner det. Det er altså vigtigt med ordentligt spiseborde i hjemmet – hvis ikke du har dem, så savner du dem hurtigt.

Flere spiseborde er smarte

Det kan være en rigtig god idé at købe mere end et spisebord. Det er klart, at det tager noget tid, før der er råd til flere spiseborde, men  hvis du har flere spiseborde, kan det være rigtig nemt at have større middagsselskaber på besøg.
Der er plads til alle rundt om bordet, og ingen skal sidde udenfor. Og netop det med, at ingen bør sidde ved siden af eller udenfor, det er nok noget af det vigtigste ved spiseborde. For selvom spiseborde kommer i mange forskellige varianter, former, tykkelser og designs; runde, rektangulære, høje, lave, hårde kanter og bløde kanter, så er det vigtigste, at man skal kunne sidde rundt om dem og have en samtale med dem, man nu måtte have inviteret over for at spise med.

Spiseborde til børnefamilien

Hvis du er så heldig at have nogle små rollinger i hjemmet, så kan det være en stor fordel for dig at have spiseborde, hvor der er plads til alle. Derfor skal de ikke for sarte, dine spiseborde – de skal kunne tåle lidt madspild og lidt fedtfingre, og det kan en hurtigt omgang lakering sagtens klare.

 

Find et stort udvalg af forskellige spiseborde hos traevarer

Share
Tagget .Bogmærk permalink.

En kommentar til Intet hjem uden spiseborde

  1. Pingback:Hvornår er børn klar til juniorsenge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *