Undgå at skride i svinget med et stoleunderlag

stoleunderlag (foto: kontorting.dk)

stoleunderlag (foto: kontorting.dk)

For mange danskere på kontorer rundt omkring foregår hverdagen på en kontorstol foran et skrivebord. Dette betyder, at man skal sidde ordentligt. Det betyder også, at man skal kunne komme hurtigt og sikkert rundt fra sin arbejdsposition på stolen. Derfor kan det være en rigtig god idé at have et stoleunderlag. Et stoleunderlag er et større stykke tyndt, hårdt plastik, som man kan lægge på gulvet, der hvor ens stol står.

Dermed kan man lettere og hurtigere rulle rundt på stolens hjul og for eksempel flytte sig fra skrivebordet og over til arkivskabet ved siden af bordet.

Et stoleunderlag er også med til at beskytte selve gulvet på kontoret. Det gør det fordi, at stolens hjul ikke kører direkte på gulves overflade, men i stedet på stoleunderlaget, som er beregnet til at kunne holde til, at stolen hjul gentagende gange kører frem og tilbage over underlaget.

Flere typer stoleunderlag til forskellige behov

Der findes flere typer stoleunderlag. De kan for det første fås i forskellige størrelser, så de passer til netop ens arbejdsområde. Måske har man et lille kontor og har ikke behøv for at køre så langt frem og tilbage med stolen. Andre har måske mange arkivskabe, skuffer og maskiner, som ligger et stykke fra hinanden, og derfor skal man rulle længere.

For det andet kan der være forskel på undersiden af underlagene. Nogle har en blank, plan og lidt klæbende overflade, som gør, at underlaget kan ligge på et plant gulv og ikke skrider rundt, når man kører på det. Andre underlag har en nopret overflade, da der sidder små knopper på undersiden. Dette betyder, at man kan lægge underlaget på et gulvtæppe eller en anden blødere overflade. På den måde synker knopperne ned i gulvet, når der kommer vægt på det, og dermed hjælper vægten med at holde underlaget fast til gulvet.

 Vil du se mere om stoleunderlag, så se her

Share
Tagget .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Undgå at skride i svinget med et stoleunderlag

  1. Pingback:Erstat den normale mus med en ergonomisk mousetrapper

  2. Pingback:Barsikkerhed

  3. Pingback:Affaldsstativer er nødvendige på enhver arbejdsplads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *