Store indkøb: Seng, spisebord og sofa

Der er meget at tænke på når man vælger seng (foto sengespecialisten.dk)

Der er meget at tænke på når man vælger seng (foto sengespecialisten.dk)

Står du og skal til at flytte hjemmefra, er der helt sikkert også en masse ting, du skal ud og købe, inden du flytter. Møbler først og fremmest, og det kan blive en dyr fornøjelse for dig, hvis du er på SU. Her får du lidt ideer og inspiration til, hvad du skal have fat på, inden du flytter fra mor og far og ud i din egen lejlighed.

Seng, spisebord og sofa samt køkkengrej

Du skal først og fremmest have en seng med dig til det nye sted. Måske har du en seng, du kan tage med hjemme fra dine forældre, og så er det en helt fin løsning. Men det kan også være, at du nu har plads til en lidt større seng i din nye lejlighed. Find en seng, der er god og støtter kroppen om natten, for netop kvaliteten af sengen, skal man ikke gå på kompromis med.

Ud over en seng skal du have fat på et godt spisebord. Køb et, der er stort nok til, at du kan have venner og gæster på besøg, så I kan sidde en 8 stykker omkring bordet. Du kan vælge at købe et helt standart spisebord i IKEA eller et af de andre store møbelvarehuse, eller du kan vælge at finde et i en genbrugsforretning. Vælg nogle gode stole dertil.

En sofa skal du også have, hvis du skal have fyldt stuen op. Her kan du igen vælge at købe en helt standart en i et varehus, eller du kan vælge en lidt dyrere model i en møbelforretning. Igen kan du gå på et loppemarked eller i genbrug, hvor der også findes mange fine og brugte.

Sidst men ikke mindst skal du have alt køkkenudstyr, som du helt sikkert får brug for.


Find en seng: www.sengespecialisten.dk/senge/

Find meget mere information om senge her:

Alle har brug for senge

Vælg blandt et stort udvalg af senge

Senge er både for store og små

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *