Tænk aktivt, smart og innovativt med et passivhus

Der er mange fordele ved et passivhus (ltm.dk)

Der er mange fordele ved et passivhus (ltm.dk)

Et passivhus gør ikke beboeren passiv. Det er mening med et lavenergihus, at energiforbruget skal kunne være så passivt som muligt, mens det levede liv indenfor husets fire mure skal være så aktivt og livagtigt som muligt. Et passivhus er skabt med omtanke for miljøet og økonomien. Det skal være billigt at bo i et hus på længere sigt. Vil man derfor gerne på længere sigt kunne blive boende med hele sin store familie i et hus, der ikke bruger alt for meget på energien, er et passivhus en fornuftig investering. Et passivhus skaber lyst og luft til de smukkeste minder i det smukkeste lys fra de store ruders blikfang.

For hele familien

Et passivhus er til familien. Der er mange år at gå på endnu. Man vil gerne se sine børn vokse. Man vil gerne nå at kunne se dem få børn også. Det er meningen, at en familie skal kunne holde sammen. Selvom børnene bliver teenagere, kan der stadig være brug for, at man tænker økonomisk i huset: I et lavenergihus bliver der tænkt økonomisk og smart. Et lavenergihus er en løsning, hvor der ud fra isolering, belysning, beliggenhed og udluftning er blevet tænkt i smarte løsninger. Det er altså løsninger der på sigt kommer til at gavne hele familien.

For fremtidens generationer

Også når børnene er flyttet ud. For så vil børnebørnene komme på besøg, Og alle kender nybagte, overbeskyttende forældre, der gerne vil sikre sig, at huset er godt nok isoleret, og at der ikke er utætte vinduer. Nej, ingen gennemtræk. I et passivhus er der tænkt på det hele. Fra generation til generation. Et passivhus for fremtiden, fra nutiden – en gang for alle, så hele familien kan være fælles om at nyde smart design.

Se på et passivhus hos LTM.dk

Læs meget mere om huse her:

Få dit drømmehjem med arkitekttegnede huse

Moderne huse kan godt holde af det traditionelle

Hvem vil ikke gerne have nogle lavenergihuse?

Share
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *