Vægophæng til TV: Sådan får du TV’et integreret i stuen

Træt af at have tvet i vejen? (foto vivotel.dk)

Træt af at have tvet i vejen? (foto vivotel.dk)

Har du også lidt svært med at finde den helt rigtige plads til jeres TV inde i stuen? For det er bare ikke umiddelbart så pæn en ting at sætte i en ellers fin og hyggelig stue. Især ikke hvis det er en kæmpe stor fladskærm, som fylder en hel del. Så hvad kan du gøre for at gøre TV’et lidt mere som en integreret del af jeres dagligstue? Her får du et par ideer.

Sæt jeres TV op på et vægophæng

Først og fremmest er det vigtigt at få styr på alle de ledninger, der typisk følger med et TV. For ofte er det faktisk dem, der forstyrrer, når man ser på TV’et som en helhed. En hel masse sorte ledninger, der ligger og flyder, er bare ikke særligt kønt i en eller fin og lys stue. Så sørg for at finde nogle løsninger med ledningsskjulere osv., så ledningerne kan gemmes lidt væk og i hvert fald ikke ses så tydeligt.

Herudover kan det være en god løsning at hænge fjernsynet op på væggen. På den måde udnytter man lidt, at et faldskærms TV jo egentligt er fladt og dermed kan gå lidt i et med væggen. Det fylder bare mere, når det står på en reol eller på et fjernsynsbord. Så sæt et vægophæng op på væggen, og placer fjernsynet herpå. På den måde kommer det til at virke mindre synligt. Sørg også for, at jeres fjernsyn ikke har en farve, som er alt for opsigtsvækkende i forhold til resten af stuen. Har I for eksempel en meget lys stue, kan et helt sort fjernsyn godt virke meget voldsomt. Her kan I i stedet for vælge et i sølv eller en lys farve i hvert fald.

Find et vægophæng til TV her.

Se en test af smart-tv her

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *