Vær med i hele byggeriet af dit funkistypehus

Hav kravene klar i forvejen (Foto Benee-huse.dk)

Hav kravene klar i forvejen (Foto Benee-huse.dk)

Der er ingen grund til, at du og familien kun skal se til fra sidelinjen. Også selvom det er et typehus, I skal have bygget. For selvom det byggefirma, I vælger garanteret har bygget mange funkistypehuse før, så skal jeres hus være jeres helt fra begyndelsen. Derfor er det vigtigt, at I får sat jeres præg på byggeriet og er med i hele processen. Det kan nogle gange kræve, at I selv tager initiativ, men hvis I fra starten insisterer på det, skal det nok kunne lade sig gøre.

Lav en startliste

Når I har besluttet jer for, at I gerne vil bygge nyt hus, så er det en god idé at lave en fælles liste i familien. Her skal I snakke alle jeres behov og drømme igennem og skrive dem ned, som I gerne vil have med i jeres hus. Når den liste er færdig, er det meget nemmere for jer at mødes med jeres byggefirma og fortælle dem, hvad I gerne vil have ud af, at det er dem, der skal bygge jeres funkistypehus.

Kommunikation er det vigtigste

Netop her er det utrolig vigtigt, at I har fundet frem til at et firma, der er gode til at snakke om tingene. For hvis I skal være med i processen, skal I have fat i et firma, der også sætter kommunikationen i højsædet, så det kan lade sig gøre for jer at få at vide, hvad der sker, når det sker.

Se et eksempel på et byggefirma med funkis typehuse her

Share
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *