Din seng skal passe til netop dig

Carpe Diem Vinga Elevation (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Carpe Diem Vinga Elevation (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Alle kan blive enige om, at søvn er utrolig vigtigt, hvis du ikke skal gå ned med stress eller blive syg for tit. Mindst lige så vigtigt er det derfor også at finde den seng, som kan give dig de bedste muligheder for at få en god nats søvn. Så hvis du er på udkig efter din nye seng, skal du give dig god tid til at overveje alle muligheder – så får du det bedste resultat.

Et vælg af modeller

Efterhånden er det svært at finde rundt i, hvor man skal ende og begynde, når man shopper senge. Forskellige producenter, versioner og kvaliteter skal du tage stilling, men her er et lille overblik, der måske kan få dig på sporet.

  • Elevationsseng: Det er ikke mange år siden, denne seng for alvor slog igennem. I starten blev den set som en model kun brugt af ældre mennesker, men efterhånden får flere og flere øjnene op for, at elevationssengens luksus er god for de fleste. Elektronisk kan du justere din seng, så du både kan ligge udstrakt for at sove, sidde oprejst for at læse, og desuden kan nogle modeller også justeres i fodenden, så du får løftet dine ben.
  • Vandseng: Den har muligvis fået et ry for at være gået af mode, men faktisk er vandsengen på vej tilbage. Den anbefales især til folk med rygproblemer, fordi den lynhurtigt tilpasser sig kroppens form og giver støtte uanset, hvordan du vender og drejer dig om natten.

På hjemmesiden sengespecialisten.dk har man samlet nogle af alle de mange producenter og modeller, du kan vælge imellem. Det er et kig værd.

Klik her for at se på en ny seng!

Share
Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *