Får du den gode nattesøvn, du har brug for, i din seng?

Hvis du tror du kan sove bedre bør du kigge efter en ny seng (sengespecialisten.dk)

Hvis du tror du kan sove bedre bør du kigge efter en ny seng (sengespecialisten.dk)

Ja, besvar lige rubrikkens spørgsmål. Sover du egentlig godt i din seng? Hvis du ikke ved, hvad indikatorerne på en god nats søvn er, så start med at spørge dig selv om følgende: Vågner jeg i løbet af natten, føler jeg mig frisk og veloplagt, når jeg står op, har jeg ondt i ryggen, sover jeg uroligt, er jeg lang tid om at falde i søvn, sveder jeg for meget, ligger jeg for blødt?

Alle ovenstående spørgsmål er med til at give dig et praj om, hvorvidt din seng er god for din søvn og dermed også for dig. Søvn er nemlig alfa og omega for at være den partner, forældre og kollega, vi alle sammen gerne vil være. Det er nemlig søvnen, der giver dig overskud og energi til at tage hul på en ny dag og alle dens gøremål. Al viden vi får i løbet af en dag lagres også, mens vi sover, og derfor er det vigtigt, at du sover godt, så det hele ikke er spild.

God seng til dine børn

Det samme gør sig gældende for dine små poder. Det er også vigtigt, at får en god nats søvn hver dag. Faktisk er det vigtigere for dem, end for mange andre. Deres hjerne udvikler sig nemlig stadig, og det gør den typisk om natten. Derudover bliver de også fodret med en hel masse viden hver eneste dag, som deres hjerne skal have tid til at bearbejde i søvnen. Og så vokser børn jo også, og der er søvn igen en vigtig grundsten. Med andre ord: Hvis du vil have et glad og harmonisk barn, der er oplagt til de udfordringer, livet måtte byde ham/hende så sikr dem en god søvn; Blandt andet ved at sikre, at de sover i en god seng.

Find en ny seng hos sengespecialisten

Mere om senge her

Share
Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *