Giv dit hjem kant med runde og stilsikre designs fra Hay

Brug Hay til at skabe et hyggeligt hjem (foto cahetu.com)

Brug Hay til at skabe et hyggeligt hjem (foto cahetu.com)

Dit hjem består sikkert af hyggelige kroge, som kunne trænge til lidt personlighed. Giv disse kant og personlighed med lækre designs fra Hay. Brandet er finurligt og stilsikkert, og de forskellige Hay-modeller holder stilen år efter år. Kollektion efter kollektion. Se derfor et Hay-køb som en investering, der gør dit hjem mere praktisk på den fede måde.

Hay laver både møbler, accessories, sengetøj og -tæpper osv., som kan peppe ethvert hjem op.

Hay Borde

Krydr dit hjem med et rundt sofabord fra Hay. Det fås i mange forskellige farver og størrelser, og bordet bringer et moderne touch til enhver stue. Moderne på en sådan måde, at sofabordet aldrig behøver at gå af mode. Du har med dette bord et universelt bord, du kan stille kaffen eller pynteting på. Ellers også har du et meget raffineret sted at smække dine fødder op efter en lang arbejdsdag.

Hay Gym Hook

Hay Gym Hook er en sjov knagerække, som er inspireret af ringene fra en retro gymnastiksal. Ringe er gode til at holde håndklæder eller viskestykker, og det er mere end bare en knage. De fås i forskellige størrelser og farver, og med flere ringe kan du lave et kunstværk på væggen, som ud over at være trendy også er praktisk.

Hay Accessories Hays accessories-sortiment byder på meget fra dekorative opbevaringsbokse til en designer-tapeholder, som kan gøre en kedelig rulle tape til en pyntegenstand. Derudover har Hay mange lækre tekstiler, som er værd at kigge nærmere på. Duge, hviskestykker, plaider, sengetøj- og tæpper i både rolige og mere iøjefaldende farver.

Dugene og sengetæpper er mønstret med store, rolige prikker. Vistestykkerne købes i pakker af to. De har samme mønster, men to forskellige farver. Det kan peppe selv det kedeligste køkken op.

Find Hay til dit hjem her

Gå til Hay’s hjemmeside her

Share
Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *