Moderne huse kan godt holde af det traditionelle

Moderne huse er det bedste fra fortid, nutid og fremtid (foto ltm.dk)

Moderne huse er det bedste fra fortid, nutid og fremtid (foto ltm.dk)

Vi kender det alle sammen. Man kan altid lære noget af nogen, der er ældre end en selv. Så lærer man stille og roligt at bygge ovenpå med erfaringer.

Sådan er det også med huse. Tidens mest moderne huse bygges ud fra den grundviden, man igennem mange år har opbygget og gjort sig erfaringer fra. Derfor får du i dag de bedste løsninger uanset om det handler om placeringen på grunden, antal etager, kælder udgravninger eller altaner. Med moderne huse er der mange muligheder, det handler bare om, hvad dit behov er, og derfra findes der løsninger, som både er solide og passer personligt til dig.

Hvis du er til huse med skråtag, men synes, de kan komme til at se for traditionelle ud, skulle du overveje, om et forskudt skråtag kunne være en løsning for dig. Moderne skråtage kan bygges forskudt, så det ene lægger sig henover det andet i toppen. Samtidig er det også dig der bestemmer, hvor langt ned de skrå vægge skal gå – og hvor højt til loftet, du gerne vil have der er. Det forskudte skråtag giver en god visuel effekt udenfor såvel som indenfor, uanset hvor du kigger fra, vil det altid se lidt anderledes ud.

Solceller som energikilder

Hvis du gerne vil gå den biodynamiske vej, er et fladt tag en god løsning. Uanset set om du gerne vil have et klassisk fladt tag eller et med en mindre hældning bagud, kan det lægges på de moderne huse, der bygges i disse dage. På de flade tage kan solcelleanlæg monteres.

På den måde kan du både få et nyt og moderne udtryk til dit hus, og så kan du være god ved miljøet imens – to gode fremtidsinvesteringer på én gang. Og du behøver ikke være bekymret for legoklodser på toppen af dit hus, solcellerne er diskrete og mindst ligeså moderne, som dit nye hus.

Se udvalget af moderne huse her

Share
Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *